Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ MH680: Full HD-projector met WLAN-dongle

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2013, 13:30 CategorieProjectors

BenQ presenteert deze week de MH680-projector, een nieuw model voor  het zakenleven en de onderwijssector. De nieuwe projector beschikt over een lichtsterkte van 3000 ANSI lumen en een Full HD-resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Daarbij is de projector voorzien van een beeldformaat van 16:9, wordt standaard geleverd met een WLAN-dongle, en uitgerust met een 1,3-voudige zoom en 3D weergave. 

Met zijn lichtsterkte van 3000 ANSI lumen projecteert de MH680 volgens de fabrikant beelden van hoge kwaliteit, ook met invallend daglicht. De maximale beelddiagonaal bedraagt daarbij 7,62 meter. Draadloze gegevensoverdracht is mogelijk dankzij de USB Wireless-dongle die bij het leveringspakket is inbegrepen. Met de geïntegreerde Wireless Display-functie kan zo een draadloze verbinding tot stand worden gebracht tussen de projector en de pc. De 2.6 kilogram wegende projector kan worden gebruikt als mobiel tafelapparaat of aan het plafond worden gemonteerd.

De BrilliantColor-technologie zorgt volgens BenQ voor een uitgebreid kleurenpalet dat in diepte en dynamiek ver uitgaat boven de traditionele kleurruimte. De wandkleurcorrectie maakt optimalisering van de weergave mogelijk. De zoomverhouding van 1,3:1 garandeert dat het projectie-oppervlak volledig benut kan worden. Door de geïntegreerde HDMI-ingang kunnen videobronnen als een Blu-ray speler, een game console of een pc op de MH680 worden aangesloten en kan 3D-content worden weergegeven. De featureset bestaat verder uit SmartEco-technologie voor maximale energiebesparing, een geïntegreerde luidspreker van 10 watt en de Quick Cooling-functie die transport onmiddellijk na gebruik mogelijk maakt.

De BenQ MH680 is vanaf vandaag in de winkel verkrijgbaar voor 959 euro incl. BTW.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.