Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audio- en video-afdeling Philips gaat verder als WOOX Innovations

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2013, 11:59 CategorieAlgemeen

Eind vorige maand liet Philips weten dat de voorgenomen verkoop van de entertainment en lifestyle divisie niet doorgaat en de tak een zelfstandig bedrijf binnen Philips zou worden. Vandaag laat Philips weten dat deze afdeling verdergaat onder de naam WOOX Innovations.

WOOX Innovations is een zelfstandig bedrijf binnen Philips en gaat zich bezighouden met onder meer audio, video en accessoires. Volgens Philips is WOOX Innovations hiermee meteen één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van connected entertainment. Het hoofdkantoor van het nieuwe bedrijf is gevestigd in Honk Kong. Vanuit dat kantoor worden wereldwijd ongeveer 2000 medewerkers, waaronder 50 ontwerpers en 30 audio-experts, aangestuurd.

Zij houden zich bezig met onder meer home cinema audio, de high-end Fidelio speakers, connected audio, docking speakers en video-producten die voorheen onder de naam van Philips uitgebracht werden. Philips geeft aan dat WOOX Innovations over uitgebreide mogelijkheden beschikt om de nieuwste consumententrends in kaart te brengen en de productontwikkeling daarop af te stemmen. Onder meer de Fidelio reeks moet hiervan gaan profiteren. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.