Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Abonneer je op Homecinema Magazine in Google Play Kiosk (Currents)

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2013, 14:56 CategorieHomecinema Magazine

Je kunt Homecinema Magazine al via verschillende wegen volgen, waaronder Facebook en onze nieuwsbrief. Sinds vandaag is er een nieuwe manier om op de hoogte te blijven van al het home cinema nieuws.

Middels ons magazine in Google Play Kiosk (voorheen Google Currents) kun je alle artikelen die we dagelijks publiceren lezen op je Android tablet, Android smartphone, iPhone of iPad. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de Google Play Kiosk of Google Currents applicatie installeren en je abonneren op ons gratis magazine. Vervolgens wordt je automatisch voorzien van de nieuwste artikelen.

Wanneer je een abonnement op Homecinema Magazine neemt krijg je onder meer toegang tot de laatste nieuwsberichten, de meest recente reviews (alleen een korte samenvatting), tips en advies voor het gebruik en de aanschaf van home cinema producten en onze meest recente video’s. 

Je kunt je abonneren op Homecinema Magazine wanneer je gebruik maakt van de Google Currents of Play Kiosk applicatie. Deze is te vinden in zowel de Google Play Store als de Apple App Store en kan gratis gedownload worden. Mocht er nog iets ontbreken wat je graag in ons magazine terugziet, laat het dan in een reactie onder dit artikel weten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.