Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel opent eerste fysieke winkel in Berlijn

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2013, 16:49 CategorieAlgemeen

Teufel heeft de laatste jaren een duidelijke naam en reputatie neergezet op het gebied van home cinema. Het bedrijf uit Berlijn verkoopt uitsluitend via de eigen website en biedt onder meer acht weken ‘proberen’ waarna je altijd producten terug kunt sturen. Deze week komt het bedrijf echter met opvallend nieuws want begin 2014 wordt in Berlijn de eerste fysieke winkel van Teufel geopend. Het gaat om een zogenaamde flagship-store waar de nieuwste producten, ontwikkelingen en technieken getoond worden.

Teufel Audio begon in 1979 zijn activiteiten in West-Berlijn met een klein aantal medewerkers. Inmiddels werken er 130 medewerkers bij Teufel die vanaf begin 2014 op 2.400 m² bureau- en ontwikkelingsruimte de speakers, hifi-systemen en andere audio-producten gaan ontwikkelen. De nieuwe winkel bevindt zich in het binnenkort heropende Bikini Berlin gebouw, waar overigens ook het kantoor van de fabrikant naartoe zal verhuizen. Teufel richt de winkel in met de nieuwste producten en heeft daarnaast een bioscoopruimte ontwikkeld waar deze producten door consumenten, relaties en leveranciers ervaren kunnen worden. Ook ontwikkelaars van Teufel zelf gaan hier aan de slag voor het testen van nieuwe producten en prototypen. 

De online winkel van Teufel blijft echter dé plek waar je terecht kunt voor de aanschaf van Teufel producten. Het bedrijf biedt onder meer home cinema systemen, luidsprekers en koptelefoons en streamingproducten. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.