Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos introduceert Play:1 draadloze luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2013, 15:30 CategorieLuidsprekers

Sonos breidt haar assortiment luidsprekers voor een draadloos muziek systeem in huis uit met de Play:1. Deze compacte draadloze luidspreker is te koop voor een prijs van 199 euro.

Sonos Play:1

De Sonos Play:1 is een compacte en krachtige draadloze speaker die het (naar) muziek luisteren in huis volgens het bedrijf verandert. De speaker streamt muziek naar elke kamer in huis, en volgens de fabrikant in hoogwaardige audiokwaliteit. De midwoofer en tweeter moeten zorgen voor een diep en vol geluid. Nieuwe smart-processing-technologie moet – met krachtige lage tonen en heldere midden- en hoge tonen – het maximale uit de Sonos-drivers halen. Daarnaast minimaliseert deze technologie geluidsvervorming. De structuur van het gebruikte materiaal zorgt voor weerstand tegen de meest vochtige omstandigheden in huis, zelfs de stoom van een warme douche.

Met de Play:1 stream je alle muziek met één eenvoudige app. Zo kun je muziek streamen van muziekservices als Spotify, Hype Machine en Last.fm. Daarnaast kun je naar je eigen muziekbibliotheek luisteren, waar die ook is opgeslagen: op je computer, in de cloud, op je smartphone of op je tablet. alsof dat nog niet genoeg is heb je toegang tot meer dan honderdduizend gratis internetradiostations, podcasts en programma’s.

Sonos-Play-1-1

Net als alle andere Sonos-systemen beschikt de Play:1 over een aantal unieke features;

 • Bedien je favoriete muziekbronnen en luisterervaring met de Sonos Controller-apps voor iPad, iPhone, Android, Mac en pc
 • Voeg meer Play:1’s toe of combineer met andere draadloze speakers of componenten van Sonos in huis
 • Koppel twee Play:1’s als paar voor een stereogeluid of gebruik twee Play:1’s als achterspeakers met Playbar en Sonos Sub om een 5.1-home cinema geluid te creëren

De PLAY:1 heeft een nieuwe knop waarmee je je muziek met één druk op die knop kunt afspelen en pauzeren. Door twee keer snel op diezelfde knop te drukken, spring je naar de volgende track. Ook bestaande Sonos-klanten profiteren van deze nieuwe functionaliteit met de nieuwste software-update. 

Prijs en beschikbaarheid

De Sonos Play:1 is vanaf vandaag te reserveren via Sonos.com en vanaf 29 oktober 2013 beschikbaar bij geselecteerde partners voor een prijs van 199 euro. Tijdens de feestdagen levert Sonos de speaker met een gratis Bridge ter waarde van 49 euro. • Delen:

Reacties

 1. Yah
  20 oktober, 2013 om 17:39

  Nu krijg je er ook een bridge bij.

  • Martijn Chel
   20 oktober, 2013 om 18:00

   Dat is mooi, maar stond niet in het persbericht van Sonos. Thanks voor de tip.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.