Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert draadloze HiFi-systemen: XLHF202 en XLHF302PHT

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2013, 12:18 CategorieLuidsprekers

Sharp introduceert vandaag twee nieuwe draadloze HiFi-systemen, de XLHF202 en de XLHF302PHT. Hiermee kan vanaf ieder Bluetooth-apparaat muziek worden afgespeeld en vindt koppeling plaats middels NFC.

De nieuwe draadloze HiFi-systemen van Sharp staan volgens het bedrijf voor gebruiksgemak, eenvoud en kwaliteit. Dat gebruiksgemak zien we onder meer terug in het koppelen van apparaten. De XLHF202 en XLHF302PHT beschikken over twee Sharp NFC-tags. Met deze tags kun je gemakkelijk muziek streamen en hoef je de HiFi-set zelf niet aan te raken om verbinding te maken. Je maakt direct verbinding met de geluidssystemen door het bronapparaat (met NFC-ondersteuning) kort tegen de aparte NFC-tags aan te houden, die overal in de kamer geplaatst kunnen worden. Vervolgens kun je via Bluetooth muziek afspelen.

Sharp_XL-HF201_PHS

De nieuwe ‘Lightning Dock’ maakt het mogelijk muziek te luisteren vanaf een iPhone of iPad terwijl deze wordt opgeladen. Een USB-poort op de HiFi-systemen biedt ook mogelijkheden voor aansluiting met andere audioapparaten, zoals een iPad of USB-apparaten met MP3/WMA/AAC-geluidsbestanden. Ook is het mogelijk met de systemen cd’s of CD-MP3’s te beluisteren of via de RDS FM-tuner naar de radio te luisteren.

Sharp-XL-HF201-black

Dankzij de 2x50W RMS digitale versterker, de schroefaansluiting van de luidsprekers en de 2-weg speakers – met soft dome tweeters van 2,5 cm, woofers (XLHF202) van 12 cm en bas-reflex – bieden de HiFi-systemen volgens Sharp uitstekende geluidskwaliteit. Het premium systeem, de XLHF302PHT, biedt de hoogste geluidskwaliteit door het hout-effect van zijn 13 cm woofer speakers.De XLHF202 is verkrijgbaar in zilver (XLHF202PHS) en zwart (XLHF202PHBK). De XLHF302PHT heeft een titanium kleur. Een pianozwarte iPad-standaard wordt bij beide systemen meegeleverd, om de iPad te ondersteunen wanneer deze via de USB-poort op de stereo is aangesloten.

De Sharp XLHF202 en XLHF302PHT zijn per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk 199,00 euro en 249,00 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. mathias
  30 januari, 2015 om 10:04

  Sharp XL-HF202PHS start na enige tijd inactiviteit niet meer.
  Moet dan eerst enkele minuten de stekker uit het stopcontact halen en daarna weer verbinden.
  Dan pas weer actief.
  Schijnt een vaker voorkomend probleem te zijn.
  Iemand een oplossing???

 2. Ronald
  15 juli, 2015 om 13:34

  Heb onlangs 2 van deze apparaten onderhanden gehad. De software versie was v087 deze geüpdated naar v112.
  Is te downloaden op de website van Sharp.
  http://www.sharp.nl/cps/rde/xchg/nl/hs.xsl/-/html/service_en_downloads.htm
  Hier zijn de problemen met het niet meer aan gaan opgelost.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.