Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung Smart Media Player maakt elke tv ‘slim’

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2013, 14:29 CategorieMediaspelers

Verschillende fabrikanten van Smart tv’s brengen hun Smart tv-ervaring ook naar tv’s die al wat ouder zijn. Na onder meer Philips en LG brengt ook Samsung een Smart Media Player op de markt die van elke tv een ‘slimme’ tv maakt.

De Smart Media Player van Samsung is compact apparaat met een uitgeklede variant van Samsung’s Smart tv platform. Het apparaat biedt volgens de Koreaanse fabrikant toegang tot meer dan 100 applicaties die ook via tv’s van het merk te gebruiken zijn.

De mediaspeler is aan te sluiten op nagenoeg elke tv die niet voorzien is van een eigen Smart tv platform en beschikt over toegang tot onder meer Amazon Instant Video, Netflix, VUDU, en YouTube. Naast de apps biedt de mediaspeler de mogelijkheid media te streamen middels AllShare (DLNA) en kun je met een Galaxy smartphone het beeld van je telefoon op tv laten weergeven. Net als de Smart tv’s van Samsung beschikt het apparaat over de S-Recommendation functie waarmee programma’s en andere content aan de hand van je kijkgedrag aangeraden worden.

Samsung-Smart-Media-Player

De Samsung Media Player (GX-SM530CF) is ook uitgerust met een SmartCard-reader voor het ontvangen van digitale tv. De mediaspeler moet deze week in de VS verschijnen voor een adviesprijs van 149,99 dollar. Of de speler ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.