Philips SoundStage: Blu-ray speler en soundbar in één

07 oktober 2013 1 Minuut 4 Reacties
Philips-SoundStage-speaker-HTL4110B

Elke fabrikant geeft er een eigen naam aan maar de afgelopen weken hebben we diverse soundbars voorbij zien komen waar een tv op geplaatst kan worden. Ook Philips komt met een dergelijke soundbar, maar dan met een extraatje.

Philips SoundStage soundbar systemen

Philips lanceert de HTB4150B en HTL4110B SoundStage soundbar systemen. Het eerste model, de HTB4150B, beschikt over een geïntegreerde 3D Blu-ray speler en toegang tot Philips’ Smart tv platform. Beide systemen zijn voorzien van een houten behuizing die volgens Philips perfect onder een tv van maximaal 55-inch past. Ook moeten beide speakers de audiokwaliteit flink verbeteren ten opzichte van de standaard speakers die in een tv verwerkt zitten.

De Philips HTB4150B is het meest uitgebreide systeem van de twee, met onder meer een 3D Blu-ray speler, een USB-poort, ondersteuning voor Bluetooth streaming en koppeling via NFC, toegang tot het grote aanbod van apps binnen het Philips NetTV Smart tv platform en HDMI-aansluitingen voor randapparatuur. De speaker zelf is voorzien van Virtual Surround Sound voor een realistische film-ervaring, een geïntegreerde subwoofer en ondersteuning voor Dolby Digital en DTS.

De Philips HTL4110B beschikt over veel van dezelfde features, maar moet het doen zonder geïntegreerde Blu-ray speler en toegang tot de Smart tv functies. Eigenlijk is het dus een standaard soundbar speaker die het geluid van de tv moet verbeteren.

Features

  • Een pedestal voor de tv, sterk genoeg voor grote modellen
  • 2.1-kanaals stereo, Dolby Digital, en Virtual Surround Sound
  • Full Blu-ray 3D (alleen de HTB4150B)
  • HDMI-aansluitingen
  • Werkt met Blu-ray, DVD-speler, game consoles en USB-apparatuur
  • Audio-in voor overige apparaten en EasyLink om alle HDMI CEC apparaten met één afstandsbediening te bedienen

Prijs en beschikbaarheid

De HTB4150B en HTL4110B zijn inmiddels in Nederland te koop voor een prijs van respectievelijk 349 en 249 euro.

Reacties (4)