Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert M1X-DJ System voor de hobby-dj’s

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2013, 13:40 CategorieLuidsprekers

Philips brengt niet alleen verschillende nieuwe speakers op de markt waarmee je je favoriete muziek kunt afspelen, ook aan diegenen die het liefst zelf muziek mixen is gedacht. Philips komt namelijk met het M1X-DJ System voor de hobby-dj’s.

De M1X-DJ maakt het voor iedereen mogelijk om muziek te mixen, af te spelen en te delen. Het systeem beschikt over een DJ controller en een audiosysteem dan komt met een geïntegreerde Apple Lightning-connector en ondersteuning voor Bluetoot streaming. Ook is er ondersteuning voor de djay 2 applicatie van Algoriddim.

Philips M1X-DJ System-2

Philips heeft het systeem ontwikkeld in samenwerking met Armin van Buuren, één van ’s werelds bekendste dj’s. Hij wilde, volgens de fabrikant, een dj-systeem ontwikkelen dat voor iedereen toegankelijk is en eenvoudig in het gebruik is. Het M1X-DJ System beschikt over een vermogen van 80 Watt en kan alle muziek via streaming of fysiek aangesloten bronnen weergeven. Met de djay 2 applicatie kun je schakelen tussen tracks in je afspeellijst of tracks mixen zoals een professionele dj het zou doen. Mocht je op een locatie staan waar geen stopcontact is dan kan het systeem 5 uur lang vooruit met de D-cell batterijen. 

Het Philips M1X-DJ Sound System moet vanaf november 2013 in de Nederlandse winkels liggen en heeft een adviesprijs van 399,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.