Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert nieuwe serie draadloze luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2013, 12:04 CategorieLuidsprekers

Philips introduceert een nieuwe serie draadloze luidsprekers die volgens de fabrikant een compact ontwerp en krachtige prestaties bieden. De serie bestaat uit de S5X, S3X, IBR-1X, SHOQBOX XL en de DOT.

Philips S5X en S3X

De S5X en de S3X draadloze speakers bieden volgens Philips volledige vrijheid met vier verschillende verbindingsmogelijkheden, waaronder draadloze hifi-streaming via Bluetooth (aptX en AAC), digitale ingangen (coax en glasvezel) en een stereo-ingang. De bovenop gemonteerde silk-dome tweeter van 15 mm moet zorgen voor een helder hifi-geluid en de volume- en selectieknoppen zijn aan de zijkant geplaatst zodat het geluid eenvoudig kan worden bijgesteld en je eenvoudig kunt wisselen tussen geluidsbronnen. Aan de achterkant zitten ook nog treble- en basknoppen. Een USB-plug biedt de mogelijkheid om smartphones of tablets snel op te laden en dankzij een afstandsbediening kunnen de luidsprekers vanaf de bank worden bediend.

De S5X beschikt over een vermogen van 100 watt (RMS) en een 5,25-inch woofer. De twee luidsprekers zijn geheel in het zwart verkrijgbaar, of in een wit ontwerp met een zwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesprijs van 249 euro. De S3X biedt een vermogen van 30 watt (RMS) en een 4-inch woofer. Dit model is leverbaar in trendy donkergrijs met een geel raster. De S3X is verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesprijs van 199 euro.

Philips BR-1X 

De BR-1X speaker beschikt over 2-inch drivers die volgens Philips voor immens geluid moeten zorgen, en is uitgerust met een modus voor binnengebruik en buitengebruik. De instelling voor binnengebruik biedt een dieper basgeluid en betere weergave details, terwijl de instelling voor buitengebruik een luid, stevig geluid produceert. De luidsprekers kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor maximale impact. De IBR-1X is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor een adviesprijs van 99 euro. 

Philips BR-1X

Philips SHOQBOX XL

De SHOQBOX XL moet je volgens de fabrikant van je sokken blazen. Naast twee 3-inch woofers met volledig bereik beschikt de luidspreker over een combinatie van Bluetooth/NFC (Near Field Communications) voor draadloze verbindingen met één druk op de knop. De SHOQBOX XL moet een een massief, hoogwaardig geluid produceren dat de ruimte vult met muziek. De speaker is tevens voorzien van een draagriem zodat je hem mee kunt nemen. De SHOQBOX XL beschikt over een instelling voor binnen- en buitengebruik. Hij is verkrijgbaar vanaf november 2013 voor een adviesprijs van 199 euro.

Philips SHOQBOX XL

Philips DOT

De DOT is een echte compacte speaker die in je hand past. Toch moet deze luidspreker nog steeds een goede geluidskwaliteit bieden. Met een waterdichte en bestendige behuizing kun je de DOT overal mee naar toenemen. Dankzij de unieke automatische sensor kun je hem uitzetten door hem gewoon ondersteboven te draaien. De DOT is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor een adviesprijs van 79 euro.

Philips DOT

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.