Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert de Fidelio L2 en M1 hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2013, 18:16 CategorieAccessoires

Philips breidt haar assortiment Fidelio hoofdtelefoons uit met twee nieuwe modellen; de Fidelio L2 en M1. De twee producten moeten volgens Philips een heldere en gedetailleerde geluidsweergave creëren in combinatie met gebruiksgemak en een stijlvol ontwerp.

De Fidelio L2, opvolger van de L1, is lichter en comfortabeler gemaakt en biedt volgens de fabrikant een betere geluidskwaliteit. De M1 beschikt over Bluetooth functionaliteit in combinatie met aptX (Android), AAC (Apple) en SBC voor het streamen van muziek in hoge kwaliteit.

Philips Fidelio L2

De Philips Fidelio L2 l is vervaardigd van lichtere materialen zoals aluminium, de lederen hoofdband is opnieuw ontworpen en er zijn een aantal belangrijke verbeteringen in de geluidskwaliteit doorgevoerd. De hoofdtelefoon is uitgerust met neodymium-drivers van 40 mm die moeten zorgen voor een breed dynamisch bereik, en de halfopen achterzijde moet zorgen voor een zuivere en natuurlijke geluidsweergave. De hoofdtelefoons zijn uitgerust met speciaal ontworpen aluminium oorschelpen voor een optimale akoestiek.

Philips Fidelio L2-2

De oorschelpen zijn zodanig herontworpen dat het 3,5 mm dikke snoer rechtstreeks op de hoofdtelefoon kan worden aangesloten. Ook kan de Fidelio L2 worden dichtgeklapt en veilig opgeborgen in het bijgeleverde zachte stoffen beschermetui. De Philips Fidelio L2 heeft een adviesprijs van 279 euro.

Philips Fidelio M1

De Fidelio M1 combineert de flexibiliteit van Bluetooth met de geluidskwaliteit van het Fidelio-merk. De M1 maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 4.0-standaard in combinatie met aptX (Android), AAC (Apple) en SBC voor het streamen van muziek in hoge kwaliteit. Ook is de Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon uitgerust met sterk magnetische neodymium-drivers van 40 mm die zorgen voor een breed dynamisch bereik. De gesloten achterzijde van de oorschelpen moet zorgen voor geluidsisolatie en beheerste en dynamische bastonen.

Philips Fidelio M1

De Philips Fidelio M1 is nu verkrijgbaar in het zwart, zwart met oranje stiksel en wit voor een adviesprijs van 249,99 euro.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.