Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert BDP7750 Blu-ray speler met Miracast

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2013, 12:22 CategorieBlu-ray

Philips heeft een nieuwe Blu-ray speler in Nederland gelanceerd. De BDP7750 is het nieuwe topmodel en beschikt onder meer over Miracast voor het koppelen van een tablet of smartphone, en de mogelijkheid om HD-materiaal naar 4K-resolutie op te schalen.

Philips BDP7750

Miracast is een feature die we steeds vaker op tv’s en andere home cinema componenten terugzien. Hiermee is het mogelijk om content vanaf je Android smartphone of tablet direct op tv weer te geven. Het scherm van je mobiele apparaat wordt gespiegeld waardoor je video’s kunt bekijken op je tv, games kunt spelen op je tv en foto’s op je tv kunt tonen. 

Een andere interessante feature van de BDP7750 is de mogelijkheid om content om te zetten naar de hoge 4K Ultra HD-resolutie. Hierdoor kun je, wanneer je een 4K Ultra HD tv thuis hebt staan, een Blu-ray in hogere resolutie (softwarematig opgeschaald) bekijken. Daarnaast is de speler voorzien van CinemaPerfect HD, een feature die volgens Philips moet zorgen voor een helder beeld en de beste bioscoopervaring door het verminderen van ruis en behouden van de scherpte. 

Philips-BDP7750

Natuurlijk kan ook 3D-ondersteuning niet ontbreken waardoor je elke 3D Blu-ray film zonder problemen kunt afspelen, en is het mogelijk 2D content naar 3D om te laten zetten. Ook is de BDP7750 voorzien van Philips’ Smart tv platform met toegang tot een groot aanbod aan applicaties. Verder beschikt de speler over ondersteuning voor DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD voor de beste audio-ervaring, ingebouwd wifi met 2×2 MIMO ondersteuning, een usb 2.0-poort en ondersteuning voor Skype.

Prijs en beschikbaarheid

De BDP7750 Blu-ray speler is inmiddels te koop in Nederland voor een adviesprijs van 199,99 euro.  • Delen:

Reacties

  1. Bram
    27 november, 2013 om 17:39

    Wat is er anders aan de bdp7750 t.o.v. bdp7700? Op miracast na dan…
    Kan de Software/firmware van de bdp7700 ook op de bdp7750 gebruikt worden?

    Wat zijn de verbeteringen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.