Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lanceert energiezuinige short throw-projectoren

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2013, 15:57 CategorieProjectors

Panasonic kondigt een nieuwe serie 1-chip DLP short throw-projectoren, de TW/TX-reeks, aan. Deze nieuwe toestellen projecteren grote afbeeldingen vanaf een minimale afstand, waardoor de presentator niet verblind wordt en schaduwen op het beeld voorkomen worden.

De TW/TX-reeks projectoren combineert een compacte en lichte vormgeving met uitgebreide functionaliteit, waardoor ze volgens Panasonic ideaal zijn voor het onderwijs en het bedrijfsleven. De serie bestaat uit vijf modellen: de PT-TW330 (3100 lm – WXGA), de PT-TW240 (2700 lm – WXGA), de PT-TX300 (3000 lm – XGA), de PT-TW331R (3100 lm-WXGA) en de PT-TX301R (3000 lm – XGA).

Bij de laatste twee modellen kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd met infraroodpennen op het geprojecteerde beeld schrijven. De pennen worden steeds automatisch gekalibreerd wat resulteert in een minimale installatietijd. De gemaakte aantekeningen kunnen bovendien digitaal bewaard worden. De modellen PT-TW331R, PT-TW330 en PT-TW240 kunnen een beeld van 80-inch projecteren van slechts 90 centimeter afstand.

TW331R-Panasonic

In de Eco-modus produceren de projectoren 29dB aan geluid, waardoor ze geen storend element vormen tijdens lessen of vergaderingen. Daarnaast zorgt het ingebouwde Intelligent Lamp Control-systeem voor een minimaal energieverbruik. De projectoren zijn uitgerust met verschillende interface-opties, waaronder HDMI en twee sets computer aansluitingen voor een snelle  verbinding.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.