Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe generatie Apple TV vanaf 23 oktober te koop’

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2013, 12:47 CategorieMediaspelers

Op 22 oktober houdt Apple een persevenement waar naar verwachting de nieuwe iPads en OS X Mavericks voor de Mac aangekondigd worden. Het lijkt er echter ook op dat Apple met de volgende generatie Apple TV komt die vanaf 23 oktober in de winkels moet liggen.

Apple zelf houdt zoals altijd de lippen stijf op elkaar maar als we Amazon Duitsland en Frankrijk mogen geloven kunnen we op 23 oktober mogelijk een nieuwe Apple TV verwachten. De online winkel heeft namelijk de huidige Apple TV mediabox uit de verkoop gehaald en daarbij aangegeven dat deze vanaf 23 oktober beschikbaar is.

Voor een product wat reeds is gelanceerd is dat nogal een vreemde gang van zaken aangezien er dan zou staan dan het product niet langer verkrijgbaar is. Combineer dat met een persevenement van Apple op 22 oktober en het zou zomaar kunnen dat de nieuwe Apple TV op 23 oktober in de winkels ligt, in ieder geval in Duitsland en Frankrijk.

Natuurlijk kan het ook zijn dat Amazon simpelweg op nieuwe voorraad wacht en dat deze voorraad toevallig op 23 oktober verwacht wordt. In de omschrijving wordt namelijk nog steeds gesproken over de MD199FD/A, het modelnummer voor het huidige model. Nog een paar dagen geduld want op 22 oktober weten we pas zeker wat Apple voor de feestdagen in de winkels heeft liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.