Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe vernieuwt Loewe Art lcd led tv-serie

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2013, 15:32 CategorieLcd en led tv's

Zoals tijdens IFA 2013 al kort aangekondigd, heeft Loewe zijn Loewe Art lcd led tv-serie compleet vernieuwd. De vier nieuwe Full-HD lcd televisies met led verlichting komen in formaten van 32-inch tot 60-inch.

Loewe Art lcd tv-serie

De nieuwe televisies in de  Art-serie beschikken over een stereoconcept met tot 2 x 40 watt totaal muziekvermogen dat moet zorgen voor een indrukwekkende audioweergave zonder dat daar extra audiocomponenten voor nodig zijn. Met de Loewe ID Sound componenten kan dit uitgebreid worden tot een 2.1 of 5.1 geluidssysteem. Ook is elke Loewe Art televisie voorzien Loewe MediaNet met een groot aanbod aan applicaties en Video on Demand-diensten, en is er een triple-tuner (DVB T/T2/C/S/S2 en analoog) en wifi-module ingebouwd.

De nieuwe Loewe Art televisies kunnen ook als client voor DR+ streaming worden gebruikt. Daarmee kunnen opnamen op de geïntegreerde harde schijf van een Loewe tv ook op de nieuwe Art apparaten worden overgezet en bekeken. Met Loewe MediaText beschikt de Loewe Art bovendien over HbbTV, de videotekst van de toekomst, waarmee je onder meer snel en eenvoudig toegang krijgt tot de mediatheken van televisiezenders. De tv’s zijn is voorzien van het Assist Media bedienmenu, waarmee de bediening volgens de fabrikant kinderspel is. Zoals we van Loewe gewend zijn komen er meerdere kleurvarianten, waaronder zwart, chroomzilver, mokka en wit.

De belangrijkste eigenschap van een televisie is en blijft echter de beeldkwaliteit. Dit moet gewaarborgd worden door een hoog contrast en een intense kleurweergave. Natuurlijk kan ook de Edge Lit led achtergrondverlichting niet ontbreken, en zijn de toestellen uitgerust met 3D weergave. De 3D-brillen zijn echter optioneel. Het kleinste, 32-inch, model beschikt over passieve 3D-weergave, terwijl de grotere modellen met actief 3D uitgerust zijn. 

 

Loewe Art 32 Loewe Art 40/50/60
Beelddiagonaal (in cm) 80 98/127/152
Refresh rate (in Hz) 100 200
3D-technologie Passief (FPR) Actief (shutter), 3D Basic
Uitgangsvermogen in W (sinus/muziek) 2×5+1×10 / 2×10+1×20 2×10 / 2×20 (Art 40)2×20 / 2×40 (Art 50/60)
DVB-T/T2/C/S/S2, analoog ja ja
USB-recording ja ja
iPad-app neen ja
DR+ streaming*/Follow-Me* ja / neen ja / ja
MediaText (HbbTV) ja ja
MediaNet ja ja
MediaUpdate ja ja
HDMI 4 4
USB 2 3
LAN / WIFI 1 / geïntegreerd 1 / geïntegreerd
CI+ 1 1

* alleen client-functionaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Loewe Art lcd led tv-serie is nu beschikbaar voor de volgende prijzen;

 • Loewe Art 32: €  799 (incl. BTW)
 • Loewe Art 40: €1199 (incl. BTW)
 • Loewe Art 50: €1799 (incl. BTW)
 • Loewe Art 60: €2499 (incl. BTW)
 • Delen:

Reacties

 1. Yah
  29 oktober, 2013 om 13:32

  Wow, mooi prijzen. Ik denk dat dit type best nog wel eens een verkoopknaller kan worden voor Loewe!

  • Frank
   10 december, 2013 om 14:37

   Ja wat een Hisense(Made in China) allemaal kan doen hé….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.