Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN Begin Gemist: tv-programma’s direct opnieuw laten beginnen

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2013, 17:28 CategorieDigitale tv

Wanneer je digitale tv kijkt dan is het mogelijk om een paar minuten terug te spoelen of een programma op pauze te zetten. KPN gaat echter een stap verder en maakt het mogelijk om een programma direct opnieuw te laten beginnen.

Mocht je het begin van een programma gemist hebben dan mis je vaak belangrijke informatie. Bij programma’s die via Interactieve TV van KPN getoond worden is het vanaf eind deze maand mogelijk om met één druk op de knop terug te gaan naar het begin van het programma zodat je niks hoeft te missen.

Voor programma’s van de publieke omroepen is de Begin Gemist-dienst gratis maar voor programma’s van commerciële zenders zal nog een onbekend bedrag gevraagd worden. Daarbij zullen niet alle programma’s van deze zenders de mogelijkheid bieden om terug naar het begin te gaan. Wanneer er ondersteuning geboden wordt is dit te zien aan een Begin Gemist-logo bij het programma in de elektronische tv-gids. 

Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober beschikbaar gesteld voor abonnees van Interactieve TV maar KPN geeft aan de dienst in fasen uit te rollen. In een periode van vijf maanden moeten alle abonnees toegang hebben tot de dienst. Tot die tijd kun je natuurlijk een programma opnemen en in zijn geheel kijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.