Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch introduceert draagbare GiG luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2013, 15:06 CategorieLuidsprekers

Draagbare luidsprekers schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook Klipsch heeft deze week een nieuw model gelanceerd in de vorm van de GiG. Deze 2.1-kanaals luidspreker is ontwikkeld voor zowel thuis als onderweg.

De Klipsch GiG is een 2.1-kanaals draadloze luidspreker die je door het compacte formaat eenvoudig in een tas, rugzak of gewoon in je hand kwijt kunt. De speaker beschikt over een vermogen van 20 Watt, twee 1-inch full-range drivers en twee 2-inch passieve woofers voor een diepe bas. Ook is er een DSP equalizer aanwezig voor een optimale weergave op elk volumeniveau.

Klipsch-GiG-speaker-2

Voor het draadloos streamen van muziek is de GiG uitgerust met Bluetooth AptX. Hiermee kan elke smartphone, tablet of laptop gekoppeld worden om muziek in de hoogste kwaliteit streamen richting de speaker. Om het koppelen nog eenvoudiger te maken is er ook NFC-ondersteuning aan boord. Verder beschikt de speaker over een 3.5 mm jack, een microfoon, en een Lithium-Ion batterij met een accuduur van ongeveer 12 uur. 

De Klipsch GiG wordt gelanceerd in een zwarte en een witte afwerking, en moet binnenkort op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 199,99 dollar. Over de Nederlandse prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.