Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert lichtgevende Pulse Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2013, 13:13 CategorieLuidsprekers

Er verschijnen bijna dagelijks nieuwe Bluetooth speakers maar soms verschijnt er een model dat wat anders is dan de rest. De JBL Pulse is een goed voorbeeld want deze combineert geluid met licht.

JBL Pulse Bluetooth speaker

De JBL Pulse is een compacte speaker die middels een Bluetooth-verbinding vanaf nagenoeg elk apparaat muziek kan weergeven, zonder het gebruik van kabels. De draagbare speaker kan overal gebruikt worden dankzij een batterijduur van 10 uur. Deze batterijduur wordt echter gehalveerd wanneer je de led-verlichting inschakelt.

JBL-Pulse-speaker-2

Naast een, volgens JBL, ruimtevullend geluid, biedt de Pulse een lichtshow middels de ingebouwde led-verlichting. Deze pulseert aan de hand van het ritme van de muziek en kan ingesteld worden op vijf verschillende lichtthema’s die vooraf geïnstalleerd zijn. Ook is het mogelijk om meer mogelijkheid te downloaden, aldus JBL. Het doel is volgens de fabrikant dan ook om een echte sfeer te creëren met geluid dat je kunt zien.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Pulse moet binnenkort in de Nederlandse winkels verschijnen voor een adviesprijs van 199 euro. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.