Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Jamo lanceert eerste soundbar, de Jamo Torsten

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2013, 12:59 CategorieLuidsprekers

Nagenoeg elke noemenswaardige fabrikant van audioproducten heeft tegenwoordig één of meerdere soundbars in het assortiment. Bij Jamo ontbrak echter nog een soundbar, tot vandaag. Het bedrijf lanceert de Jamo Torsten.

De Torsten is de eerste soundbar luidspreker van Jamo en moet net als alle andere modellen die we reeds voorbij hebben zien komen de audiokwaliteit van je flatscreen tv flink verbeteren. De soundbar is volgens het bedrijf ontwikkeld voor mensen die de Jamo stijl en het Jamo geluid willen, zonder de hele kamer met speakers te moeten inrichten.

De soundbar is voorzien van een tweeweg-systeem met een 10-inch draadloze subwoofer, twee 0.75-inch soft-drome tweeters en vier 3-inch woofers. De subwoofer moet het geluid van de speaker complementeren met een vermogen van 250 Watt. Natuurlijk biedt de Torsten soundbar niet alleen een verbeterde audioweergave voor je tv, ook andere apparatuur kan gekoppeld worden. Zo is de speaker voorzien van Bluetooth met NFC waardoor je een mobiel apparaat simpel kunt koppelen en vervolgens muziek kunt streamen. 

Jamo-Torsten-Soundbar

Verder is de soundbar uitgerust met een digitale optische input, een ingebouwde Dolby Digital decoder, en de mogelijkheid om het systeem met de afstandsbediening van bijvoorbeeld je tv of receiver te bedienen. De Jamo Torsten is in de VS reeds te koop voor een adviesprijs van 799 dollar. Of en wanneer de soundbar naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.