Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #18: De zolder

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2013, 13:06 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week home cinema zolders.

Onze zolder wordt ondergewaardeerd. Wij hebben geen kinderen en dus ook geen reden om de zolder te gebruiken voor extra kamers. Nu wordt de zolder voornamelijk gebruikt voor door de wasmachine, de droger en een zonnebank. Zonde van de ruimte, want je zou er zo’n mooie home cinema van kunnen maken!

Gemakkelijk met kussens

Zeker met een laag plafond op de zolder moet je slim omgaan met  de ruimte. Kussens en dekens nemen niet heel veel ruimte in, maar kunnen wel zorgen voor een heel gezellige sfeer.

zolder1

Met heerlijke stoelen

Plaats een paar relaxte stoelen op zolder en je krijgt echt een bioscoop sfeertje. Zeker met een schuin dak krijg je een lekker knus sfeertje.

zolder3

Of iedereen z’n eigen bank

Heb je een grote zolder? Dan kun je natuurlijk ook iedereen z’n eigen bank geven. Niemand die gebrek aan ruimte heeft.

zolder2

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Reacties

  1. peter vb
    24 oktober, 2013 om 15:47

    Leuk item. Door de zolder zou je ook voor jezelf maar vooral voor de kinderen voor heel weinig geld een homecinema kunnen maken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.