Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #17: Titanic

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2013, 11:14 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema in de stijl  van de Titanic.

Eerder zijn er al twee home cinema systemen voorbij gekomen in de stijl van een gezonken schip. Toen stond de Nautilus van kapitein Nemo in de spotlight. Dit keer is het de beurt aan de Titanic.

Geen zinkend schip

De eigenaren van deze home cinema hebben geen zinkend schip aangeschaft, maar een stijlvolle ruimte met grote leren stoelen en de juiste apparatuur om optimaal van hun favoriete film te kunnen genieten. Kun je het je al voorstellen dat je heerlijk in die leren stoel zit te genieten van het stem geluid van Celine Dion? Dan voel je je toch “King of the World”?

Titanic1

Titanic2

Persoonlijk niet mijn stijl. Het doet me meer denken aan de huiskamer van mijn oma, maar zeker indrukwekkend genoeg om te delen.

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.