Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #16: De herfst

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2013, 12:26 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema om lekker bij weg te dromen in de herfst.

Het is weer herfst. De temperatuur is langzaam aan het dalen en het wordt steeds natter buiten. Een perfect excuus om lekker tegen elkaar aan te kruipen op de bank om samen een filmpje te kijken. En dan het liefst in een home cinema systeem dat perfect past bij dit gezellige seizoen.

Echt een herfst sfeertje

De familie Seebold uit Danville, Pennsylvania heeft zich laten inspireren door hun achtertuin. Ze wilden in hun home cinema graag werken met materialen en kleuren die ze ook buiten zagen. Met de natuurstenen muren en de bruintinten hebben ze een ruimte gecreëerd die voor mij de sfeer van de herfst uitademt.

Herfst1

Herfst2

Als je goed kijkt op de tweede foto zie je de natuur ook terugkomen in de bekleding van het plafond. Ik vind het een ideaal sfeertje om de herfst in door te brengen. Mij mag je hier wel drie maanden in opsluiten hoor. 

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.