Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #15: Pirates of the Caribbean

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2013, 15:48 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema in de stijl van de Pirates of the Caribbean.

In Florida had iemand ruim 1,8 miljoen euro over voor een home cinema in de stijl van de Pirates of the Caribbean. Hoewel er geen officiële connectie is met Disney zijn de overeenkomsten duidelijk aanwezig. Alleen de crew uit de film ontbreekt nog.

Dit is mijn favoriet

Van alles home cinema systemen die de afgelopen maanden langs zijn gekomen is dit toch wel mijn favoriet. Dit project is uitgevoerd door Elite Home Theater Seating, die ook de Batman home cinema heeft gedaan. Helaas zijn er alleen 3D tekeningen van het project en geen foto’s, maar dat mag voor de sfeer de pret niet drukken.

pirate_home_theater_1

pirate_home_theater_2

pirate_home_theater_3

Het schip van Blackbeard, de Queen Ann’s Revenge, ziet er ineens een stuk gezelliger uit met dat grote scherm, die heerlijke stoelen en de foyer die over de home cinema uitkijkt.

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Reacties

  1. peter vb
    03 oktober, 2013 om 17:26

    Dit is toch een droom om te hebben? Kunstenaars die dit gemaakt hebben. Leuk rubriek ook.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.