Hifi-Markt.nl wil vraag en aanbod van high-end AV bij elkaar brengen

10 oktober 2013 1 Minuut 1 Reacties
hifi-markt

Er zijn verschillende plekken op het internet waar je tweedehands audio- en videoapparatuur kwijt kunt maar soms kun je beter terecht op een plek waar mensen naar specifieke producten zoeken.

Hifi-Markt.nl is een nieuwe website die de vraag en het aanbod van high-end audio en video bij elkaar wil brengen.

Hifi-Markt wil naar eigen zeggen de nummer 1 vraag- en aanbodsite van Nederland worden op het gebied van high-end audio en video. Om dat te bewerkstelligen biedt de website de mogelijkheid om gratis advertenties te plaatsen voor je tweedehands AV-apparatuur, of je nu een zakelijke of particuliere verkoper bent.

Het idee voor deze vraag en aanbod site ontstond omdat Roy Kersbergen als trouw lid van HTForum merkte dat er behoefte was aan een goede en gratis speciale high-end audio & video advertentiesite als Nederlandse tegenhanger van audio-markt.de en omdat bepaalde andere sites tegenwoordig betaald zijn. Het doel van deze site is dan ook om echt gratis te kunnen blijven adverteren en zo een mooi vraag een aanbod platform te kunnen blijven bieden voor de liefhebbers van hifi.

Mocht je op zoek zijn naar tweedehands AV-apparatuur of je eigen apparatuur willen verkopen? Neem dan een kijkje op Hifi-markt.nl.

Reacties (1)