Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Flip-Out wandbeugel maakt tv kijken in bed een stuk comfortabeler

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2013, 16:45 CategorieAccessoires

Wanneer je een tv aan de muur wilt hebben hangen dan zijn er verschillende eenvoudige of geavanceerde wandbeugels te koop. Voor de slaapkamer is het echter een ander verhaal omdat je daar in bed ligt. Hiervoor is de Flip-Out ontwikkeld.

De Flip-Out wandbeugel van Hidden Vision is een gemotoriseerde of handmatig te bedienen wandbeugel die het mogelijk maakt een fotolijst of schilderij om te toveren tot tv. Aan de voorkant van de houten lijst plaats je een foto of schilderij, en aan de achterzijde wordt je flatscreen tv geïnstalleerd. Met één druk op de knop kan de beugel naar voren komen en in een hoek gezet worden waardoor je liggend in bed naar een film of serie kunt kijken. Deze beugel is voor tv’s vanaf 15-inch en te koop voor een prijs vanaf 500 dollar.

Flip-Around-wandbeugel

Wanneer je naar iets op zoek bent dat vlak tegen de muur blijft maar dienst kan doen als schilderij en als tv dan is de Flip-Around een optie. Deze wandbeugel kan het frame 180 graden laten draaien waardoor een schilderij in een paar seconden omgetoverd wordt tot flatscreen tv. Ideaal voor wanneer je niet continue naar een zwart vlak in de woonkamer of slaapkamer wilt kijken. Overigens zijn daar ook al andere oplossingen voor, waaronder het onlangs gelanceerde ArtCast. De Flip-Around heeft een prijs vanaf 600 dollar voor een 40-inch tv.

 • Delen:

Reacties

 1. Jill
  16 februari, 2017 om 9:39

  Beste meneer/mevrouw,

  waar kunnen deze beugels in Nederland besteld worden??

  Met vriendelijke Groet

  Jill Meyer

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.