Denon introduceert Cocoon Stream draadloos muzieksysteem

23 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
Denon-Cocoon-stream

Op het gebied van speakers en audiosystemen is 'draadloos' het toverwoord van 2013. Nagenoeg alle grote fabrikanten hebben inmiddels een ruim aanbod van draadloze speakers en systemen. Ook Denon is bezig met de uitbreiding van het assortiment en komt met de Cocoon Stream, een draadloos muzieksysteem waarmee je muziek vanaf alle mobiele platforms kunt streamen.

Denon Cocoon Stream

Het Cocoon Stream draadloze muzieksysteem maakt audiostreaming met alle mobiele platforms mogelijk en levert volgens de fabrikant een indrukwekkende geluidskwaliteit. Door de speciaal ontwikkelde Cocoon App en ‘one touch’ wifi-verbinding moet de bediening van de speaker kinderspel zijn. De Cocoon Stream maakt gebruik van de AirPlay-technologie van Apple voor verbinding met iPods, iPhones en iPads. Met iTunes op je pc/Mac stream je muziek naar meerdere Cocoons tegelijkertijd. Gebruikers van Android en Windows kunnen ook via het wifi- thuisnetwerk muziek streamen naar de Cocoon Stream.

Daarnaast kan het apparaat muziek afspelen vanaf iedere willekeurige pc, Mac of NAS in je thuisnetwerk, en behoort ook internetradio tot de mogelijkheden. Via de speciaal ontwikkelde en verbeterde Cocoon App blader je door duizenden gratis zenders waarvan je de drie favorieten in de speaker op kunt slaan. Het integreren van de speaker in je wifi-thuisnetwerk is volgens Denon met één druk op de knopte realiseren. De USB-poort maakt aansluiting van een iPod of iPhone mogelijk, en er is een AUX- ingang voor systeemuitbreiding.

Reacties (0)