Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics lanceert MC100 Blue speaker met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2013, 14:01 CategorieLuidsprekers

Bluetooth speakers zien we in alle soorten en maten, van nagenoeg alle fabrikanten. Ook Boston Acoustics houdt zich hiermee bezig en introduceert een nieuwe high-end Bluetooth speaker in de vorm van de MC100 Blue.

Boston Acoustics MC100 Blue 

De Boston Acoustics MC100 Blue is een compacte speaker voor op een tafel, op een bureau of in een kast. De luidspreker beschikt over Bluetooth-ondersteuning waardoor je eenvoudig muziek vanaf elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt kunt streamen, zonder tussenkomst van een wifi-netwerk. Er wordt gebruik gemaakt van de aptX technologie voor een muziekweergave in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Boston-Acoustics-MC100

Daarnaast is de luidspreker voorzien van NFC-ondersteuning zodat je een ander NFC-apparaat met Bluetooth snel kunt koppelen, twee 3.5-inch drivers voor een optimale audioweergave, de BassTrac technologie voor indrukwekkende lage tonen bij een laag volume, en een blauw led volumedisplay. 

Prijs en beschikbaarheid

De Boston Acoustics MC100 Blue wordt inclusief afstandsbediening verkocht voor een adviesprijs van 149 dollar. Of en wanneer de speaker in de Nederlandse winkels komt te liggen is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.