Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics introduceert TVee One speaker voor onder de tv

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2013, 15:34 CategorieLuidsprekers

We hebben de afgelopen weken heel wat nieuwe soundbars voorbij zien komen en opvallend is dat veel fabrikanten zich nu richten op soundbars waarop de tv geplaatst kan worden. Ook Boston heeft een dergelijk product ontwikkeld in de vorm van de TVee One. 

Boston Acoustics TVee One

De Boston Acoustics TVee One verschilt in één belangrijk aspect van de andere soundbarsystemen die het bedrijf reeds gelanceerd heeft. Het is namelijk de bedoeling dat de tv bovenop de soundbar geplaatst wordt. De soundbar is dus niet geschikt voor bevestiging aan de muur en je kunt er een tv van maximaal 40 kilo op kwijt. 

Het doel van de soundbar blijft wel hetzelfde; de audioweergave moet flink verbeterd worden, zeker in vergelijking met de speakers van de tv zelf. Hiervoor is de TVee One uitgerust met twee 0.5-inch tweeter en twee 5-inch woofers. Ook beschikt de speaker over Bluetooth ondersteuning zodat je content vanaf je smartphone of tablet richting de soundbar kunt streamen.

Boston-Acoustics-TVee-One-1

De Boston Acoustics TVee One beschikt over vijf audiomodi zodat je de audioweergave kunt afstellen op de content die bekeken wordt. Zo heb je de Movie en Movie Wide modi voor DTS en Dolby soundtracks, Music en Music Wide, en Dialog voor het normale tv kijken. Ook is er een Night Mode welke de audioweergave optimaliseert voor het kijken in de late avond. Qua aansluitingen is de soundbar uitgerust met optische, coaxiale en analoge aansluitingen. De meegeleverde afstandsbediening kan ook gebruikt worden om de tv te bedienen.

Prijs en beschikbaarheid

De Boston Acoustics TVee One is inmiddels in de VS te koop voor een adviesprijs van 299 dollar. Of en wanneer de speaker naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.