Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Android-app UPC Horizon TV wederom vertraagd

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2013, 13:38 CategorieDigitale tv

Met de Horizon TV-app kunnen gebruikers van een iOS-apparaat al ruim een jaar live tv kijken. Android-gebruikers hebben echter nog steeds geen app en hoeven deze voorlopig ook niet te verwachten.

UPC laat vandaag tegenover Tablets Magazine weten dat de Horizon TV-applicatie voor Android wederom vertraagd is. Het bedrijf geeft aan dat de ontwikkeling meer tijd in beslag neemt dan men verwacht had. Dit is nogal opvallend omdat UPC na de lancering van de Horizon mediabox in september van 2012 aangaf dat de app begin 2013 zou verschijnen. In mei van 2013 gaf het bedrijf vervolgens aan dat de app vertraagd was omdat de ontwikkeling meer tijd in beslag nam. Wat de grote problemen zijn die het bedrijf tegenkomt is niet duidelijk. Wel duidelijk is dat de Android-app nu pas in 2014 verwacht wordt.

Voor de Android-gebruikers die momenteel dus niet via hun tablet of smartphone tv kunnen kijken heeft UPC wel een andere oplossing. Het bedrijf geeft aan dat deze gebruikers hun laptop of desktop kunnen gebruiken. 

Met de Horizon TV-applicatie kun je niet alleen live tv kijken wanneer je een abonnement van UPC hebt. Ook is het mogelijk te bladeren door de UPC On Demand catalogus, trailers en informatie over films te bekijken, programma’s terug te kijken via Programma Gemist, de actuele tv-gids te bekijken en opnamen in te plannen via de digitale videorecorder in de mediabox.

  • Delen:

Reacties

  1. annunaki
    21 oktober, 2013 om 21:34

    Ik zit niet op de app te wachten om op mobiel of tablet TV te kijken heb een TV van 138 cm dus dat is beter dan op kleine mobiele tabletten. En verder heb ik geen problemen met de horizon box heb nu al een paar jaar antenne versterker in mijn meterkast geen blokkerig beeld of dat de box vast loopt dus zonder problemen kijken naar haarscherp HD zenders. Een router moet je soms wel is op starten maar dat heb je met een losse ook.Verder alleen maar plezier van de horizonbox.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.