Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De nieuwe Melody Series: uniek & elegant (advertorial)

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2013, 14:49 CategorieLuidsprekers

Marantz Melody Media

CD-RECEIVER MET DAB+ EN INTERNET RADIO M-CR610

Zodra u de nieuwe Melody Media ziet, weet u het: deze nieuwste uitvoering is verfijning in zijn puurste vorm. Met de gitzwarte hoogglans afwerking en de organisch gevormde zijpanelen is het eerste woord dat bij u opkomt: elegantie. Als u de Melody Media wat beter bekijkt, ziet u dat de constructie van het voorpaneel, dat uit drie delen bestaat, qua vorm erg lijkt op die van onze Premium-producten. Het middendeel is verkrijgbaar in zwart of wit en de exclusieve afwerking in twee lagen geeft een eenheid die vertrouwen uitstraalt.

Marantz-M-CR610-black

 

Maar de Melody Media ziet er niet alleen fantastisch uit, hij presteert ook nog eens fantastisch. Cd-audio, FM, DAB en netwerkbestanden worden allemaal perfect weergegeven. Een feest voor uw oren. Pure sensatie voor uw ziel. En dat is nog niet alles, we hebben ook een scala aan netwerk- en streamingfuncties aan dit stijlvolle systeem toegevoegd. Niet alleen is de WiFi-verbinding met slechts één druk op de knop een feit, ook is daar de nieuwe digitale ingang waarmee u uw tv kunt aansluiten. Met de Melody Media kunt u via vTuner duizenden gratis internetradiozenders uit de hele wereld beluisteren. Of waarom probeert u niet eens de online muziekservice van Spotify of last.fm? Zelfs uw eigen muziekbibliotheek op uw pc is toegankelijk. En bovendien ondersteunt de Melody Media ook AirPlay met bediening via de Marantz Remote App. Verder is er nog een tweede USB-poort aan de achterzijde voor meer handige aansluitmogelijkheden.

Marantz-M-CR610-white-with_speakers

De Melody Media ondersteunt ook ALAC, en 192 kHz / 24 bits hoge resolutie WAV, FLAC HD-bestanden, en Gapless, voor afspelen zonder pauzes. Zoals altijd is de USB-poort compatibel met iPod en iPhone. Welke muziek u ook wilt horen, met de krachtige 60 W (rms) x 2 kunt u alles luid en duidelijk afspelen… en met gemak, want met het grote display is de bediening zo eenvoudig als wat. De Melody Media heeft het allemaal.

Adviesprijs: €699,00
Als set, inclusief bijbehorende luidsprekers: €899,00 

Marantz Melody Stream

NETWERK RECEIVER M-CR510

Deze eenheid opent de deuren voor een oneindig aanbod aan nieuwe digitale media, gestreamd vanaf uw pc of rechtstreeks afgespeeld via het internet. De receiver beschikt over alle netwerkfuncties van de Melody Media: WiFi-verbinding met één druk op een knop, een nieuwe digitale ingang voor tv en een tweede USB aan de achterzijde voor meer handige aansluitmogelijkheden. Ook ondersteunt deze receiver ALAC, 192 kHz / 24 bits hoge resolutie WAV, FLAC HD-bestanden en Gapless, voor afspelen zonder pauzes. Bovendien is hij uitgerust met een USB-aansluiting aan de voorzijde, én laadt hij zelfs in de stand-bymodus uw iDevices op.

Marantz-M-CR510

En evenals bij de Melody Media kunt u ook hierop rechtstreeks een paar luidsprekers aansluiten – het uitgangsvermogen is hetzelfde: 2 x 60 W. De Melody Stream is echter een nieuw type product, dat gewijd is aan de nieuwe digitale media, en biedt daarom geen opties voor het afspelen van FM, DAB of cd’s, waardoor hij een stuk slanker is. Echt een heel stuk slanker. En volgens sommigen ook een stuk eleganter. Welke Melody heeft uw voorkeur. 

Adviesprijs: €549,00
Als set, inclusief luidsprekers: €749,00

Marantz Remote App

Verbind de Melody Stream of Melody Media via WiFi of bedraad met je thuisnetwerk en je kunt al je audio vanaf PC, NAS of smartphone/tablet streamen. De bediening hiervan, alsook de bediening van de functies van de Melody’s zelf gaat heel eenvoudig vanaf de palm van je hand. Gebruik de bijbehorende afstandsbediening of download de gratis Marantz Remote App uit de App-Store (voor Apple devices) of Play-Store (voor Android devices) voor volledige bediening vanaf je smartphone of tablet. Het kiezen van bronnen, het afspelen of streamen van je favoriete tracks, internetradiostations, het switchen tussen luidspreker A en B (enkel voor de Melody Media), volumebediening, noem maar op. Je doet het allemaal eenvoudig via de Marantz Remote App. 

Marantz Melody-luidspreker

LUIDSPREKER M-L S502

Deze luidspreker van hoge kwaliteit in een glanzende pianozwarte afwerking is de perfecte partner voor elk systeem uit de Melody-serie. Geen wonder, want de verwerkingscapaciteit, het frequentiebereik en de aansluitmogelijkheden zijn allemaal geoptimaliseerd voor deze productlijn. Deze luidspreker is dan ook alleen verkrijgbaar in combinatie met producten uit de Melody-serie. De crossover is voorzien van speciaal geselecteerde componenten en de bi-wiring-aansluiting benut de bi-ampingfunctie van de Melody Media ten volle. De behuizing is gemaakt van massief, stijf MDF en de zijpanelen zijn licht gebogen. Een glanzende pianozwarte lak zorgt voor de finishing touch. 

Marantz-M-CR510-black-with_speakers

Alleen verkrijgbaar in combinatie met de Melody Stream of Melody Media. 

Meer informatie vind je op de website van Marantz: www.marantz.nl

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.