Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vogel’s introduceert nieuwe WALL-serie draaibare tv-steunen

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2013, 18:14 CategorieAccessoires

We hebben het afgelopen week met name over nieuwe tv’s en andere home cinema apparaten gehad, maar ook aan de accessoires moet gedacht worden. Het Eindhovense Vogel’s was ook aanwezig op IFA 2013 en introduceerde de nieuwe WALL-serie draaibare tv-steunen.

De nieuwe serie steungen is volgens Vogel’s niet alleen functioneel maar ook aantrekkelijk. Met een dunne plaat en de afwerking in hoogglans zorgt de WALL-serie er volgens het bedrijf voor dat elke flatscreen-tv er indrukwekkend uitziet. De steunen kunnen gedraaid en gekanteld worden om de tv in de perfecte positie te zetten. Met één simpele beweging moet de tv weer naar de beginstand gezet kunnen worden. Kabels en snoeren worden aan het gezicht onttrokken met de optionele kabelafdekking.

Vogels-Wall-2225

Tijdens IFA 2013 heeft Vogel’s diverse nieuwe draaibare steunen geïntroduceerd voor grote schermen (40- tot 65-inch) van de WALL-serie. Kenmerken van deze serie:

  • Draaibare wandsteunen met enkele arm: De WALL 2225 is geschikt voor schermen van 32-inch tot 55-inch en een gewicht tot 20kg. De WALL 2325 is geschikt voor schermen van 40-inch tot 65-inch en een gewicht tot 30kg.
  • Draaibare wandsteunen met dubbele arm: De WALL 2245 is geschikt voor schermen van 32-inch tot 55-inch  en een gewicht tot 20kg. De WALL 2345 is geschikt voor schermen van 40-inch tot 65inch en een gewicht tot 30kg. 

Met de nieuwe WALL-producten met dubbele arm van Vogel’s kun je de tv tot 180 graden naar links of rechts draaien en tot 20 graden kantelen. Met de nieuwe draaibare wandsteunen met enkele arm kun je de tv tot 120 graden draaien en tot 20 graden kantelen. Met de ingebouwde waterpas zorg je ervoor dat de tv kaarsrecht hangt.

Deze nieuwe wandsteunen zijn vanaf september 2013 beschikbaar. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.