Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video-impressie LG oled tv’s tijdens IFA 2013

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2013, 1:30 CategorieOled tv's

LG heeft een hoop nieuwe producten meegebracht naar IFA 2013 en één van de speerpunten van het bedrijf was oled. Wij hebben een korte impressie gemaakt van de oled tv’s die LG toonde tijdens de grootste elektronicabeurs van Europa.

Oled is één van dé trends van 2013. Zowel LG als Samsung heeft reeds een oled tv in Europa uitgebracht, beiden met een gebogen display. Daar houdt het echter niet bij op want beide fabrikanten werken aan nieuwe modellen.

LG-oled-tv-77-inch

Tijdens IFA 2013 liet LG een interessant assortiment oled tv’s zien, waaronder de reeds gelanceerde 55EA9809 met een gebogen display dat een formaat van 55-inch heeft. Daarnaast werd de 55-inch 55EA8809 met ‘normaal’ display maar een opvallende lijst gepresenteerd. Ook wordt gekeken naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. LG toonde namelijk een oled tv met een formaat van maar liefst 77-inch. Dat is echter niet alles want dit model beschikte ook over een gebogen display en de hoge 4K Ultra HD resolutie.

LG-55EA9800

In onderstaande video geven we een korte impressie van de oled tv’s die LG meenam naar IFA 2013. Helaas was het nogal druk in de hal van de Koreaanse fabrikant en stond het volume van alle tv’s vol open. Het kan dus zijn dat sommige stukjes lastig hoorbaar zijn. Onze excuses hiervoor maar het geeft wel meteen de sfeer van IFA 2013 weer. • Delen:

Reacties

 1. peter
  08 september, 2013 om 11:52

  Benieuwd naar je review over oled en 4k rond de 55 of 60inch.

  • Martijn Chel
   08 september, 2013 om 23:32

   Ik ga mijn best doen er snel een te krijgen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.