Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC Horizon Phone app in 2014 beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2013, 18:05 CategorieDigitale tv

Afgelopen juni dook informatie op over een applicatie waarmee UPC gratis bellen voor abonnees mogelijk wilde maken. Inmiddels heeft de kabelprovider het bestaan van de Horizon Phone App bevestigd en aangegeven dat de lancering van de app in 2014 zal plaatsvinden.

UPC Horizon Phone App

Met de Horizon Phone app wordt het mogelijk om zonder extra kosten met je mobiele telefoon te bellen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een abonnement voor internet en telefonie bij UPC, en een 3G of wifi-verbinding op je smartphone. Vervolgens wordt verbinding gemaakt met de vaste telefoonlijn thuis en kun je eenvoudig en gratis bellen. Waarschijnlijk moet hiervoor wel een starttarief per gesprek betaald worden. Daarnaast kan overigens ook iedereen je op je mobiele telefoon bereiken door je vaste thuisnummer te bellen.

Met deze app zouden UPC klanten dus aardig wat geld voor het voeren van telefoongesprekken kunnen besparen, zeker wanneer je vanuit het buitenland iemand in Nederland wilt bellen. 

iOS en Android apps in 2014

De applicatie komt uit voor smartphones met zowel Android als iOS en moet begin 2014 gratis te downloaden zijn, zo laat UPC tijdens de IBC-beurs in Amsterdam weten. 

Via: Emerce

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.