Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC breidt aanbod HD-zenders opnieuw uit

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2013, 14:04 CategorieDigitale tv

Hoewel we het al vaak hebben over de hoge 4K Ultra HD resolutie kijken we in Nederland nog niet eens altijd naar Full HD materiaal. Als het aan UPC ligt komt daar verandering in want het bedrijf breidt wederom het aanbod HD-zenders uit.

UPC biedt vanaf 1 oktober 50 zenders in HD-kwaliteit aan. De kabelprovider voegt de zenders E! Entertainment Television HD en Nat Geo Wild HD aan haar “Royaal” aanbod toe. Binnen het premiumaanbod biedt UPC Film1 Comedy & Kids HD aan.

In augustus voegde UPC de nieuwe zender Fox toe aan haar Starter-aanbod. Daarom verhuist de zender Foxlife van Starter naar Royaal. The Karaoke Channel komt in het Video on Demand aanbod van UPC beschikbaar voor alle Royaal-klanten. De zender Family 7, afkomstig van het Royaal-pakket, verhuist naar Starter. Hierdoor komt Family 7 voor alle klanten van UPC beschikbaar die een abonnement hebben op digitale televisie.

Als eerste in Nederland krijgen digitale televisieklanten van UPC vanaf 1 oktober via de elektronische programmagids (EPG) programma-informatie van Nederland 1, 2 en 3 tot acht dagen vooruit. Klanten krijgen hierdoor volgens het bedrijf een beter overzicht in de EPG van de programma’s die zij op Nederland 1, 2 en 3 kunnen verwachten en kunnen vervolgens de televisieweek beter inplannen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.