Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba lanceert L5-serie Full HD led tv’s met actief 3D

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2013, 16:03 CategorieLcd en led tv's

Toshiba heeft tijdens IFA 2013 een nieuwe serie led tv’s gelanceerd De L5-serie modellen zijn uitgerust met een Full HD display dat 3D beelden middels de actieve 3D-techniek kan weergeven. De L5-serie bestaat uit 40-inch, en 50-inch modellen.

Volgens Toshiba staan de modellen in de L5-serie voor een hoge beeldkwaliteit met alles dat je van een tv mag verwachten, maar zonder de interactieve Smart tv opties die sommigen mensen niet willen. De tv’s zijn uitgerust met onder meer AMR 200 (Active Motion & Resolution)-processor die voor vloeiende beelden moet zorgen, diverse aansluitingsmogelijkheden als MHL en HDMI, de mogelijkheid om een harddisk aan te sluiten en 2D naar 3D conversie.

De L5 tv’s beschikken over een groot aantal poorten (inclusief 2 x HDMI, 1 x USB en 1 x PC- input), zodat ze eenvoudig verbonden kunnen worden met een breed scala aan randapparatuur. De ondersteuning van MHL (Mobile High-definition Link) maakt het mogelijk iedere compatibele smartphone of tablet op de tv aan te sluiten. Hierdoor kun je op een groot scherm genieten van Full HD video en audio die is opgeslagen op mobiele devices, terwijl ondertussen het toestel opgeladen wordt en de afstandsbediening van de tv gebruikt om simpeler te kunnen navigeren. De USB- en HDD-playbackfunctie maakt het mogelijk muziek te beluisteren en foto’s en video’s te bekijken.

Toshiba-L5-serie

De tv’s zijn voorzien van een zwart ontwerp, voorzien van een smalle bezel en een zilverkleurige sierstrip, dat in lijn is met Toshiba’s huidige serie tv’s. De serie komt in 40-inch en 50-inch modellen.De tv’s worden verkocht voor een adviesprijs vanaf 699 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.