Tivoli Audio introduceert Albergo+ radio voor thuis en hotel

02 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
Tivoli-Audio-Albero-plus

Tivoli Audio introduceert deze week de Albergo+, een radio die ontwikkeld is voor de hotelkamer maar ook thuis te gebruiken is. De Albergo+ is een multifunctionele radio die door iedereen direct te bedienen is, ook zonder gebruiksaanwijzing.

De Albergo+ is voorzien van alles dat je van een radio mag verwachten, vanzelfsprekend ook een FM-ontvanger. Voor het beluisteren van digitale stations is de radio uitgerust met een DAB/DAB+ tuner met digitale radiozenders die te beluisteren in een sterk verbeterde kwaliteit. Ook kan er bij het luisteren naar DAB+ radio gekozen worden uit een groter aantal zenders.

De Albergo+ beschikt ook over geavanceerde Bluetooth-technologie, waarbij de koppeling met een simpele druk op de knop tot stand gebracht wordt en muziek draadloos te streamen is. Daarnaast is de radio uitgerust met een digitale klok, een slaaptimer, een sluimerfunctie en dubbele wektijden. Om de radio nog gebruiksvriendelijker te maken geeft het display hints, onder meer bij het instellen van de wektijden.

Reacties (0)