Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio introduceert Albergo+ radio voor thuis en hotel

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2013, 15:17 CategorieLuidsprekers

Tivoli Audio introduceert deze week de Albergo+, een radio die ontwikkeld is voor de hotelkamer maar ook thuis te gebruiken is. De Albergo+ is een multifunctionele radio die door iedereen direct te bedienen is, ook zonder gebruiksaanwijzing.

De Albergo+ is voorzien van alles dat je van een radio mag verwachten, vanzelfsprekend ook een FM-ontvanger. Voor het beluisteren van digitale stations is de radio uitgerust met een DAB/DAB+ tuner met digitale radiozenders die te beluisteren in een sterk verbeterde kwaliteit. Ook kan er bij het luisteren naar DAB+ radio gekozen worden uit een groter aantal zenders.

De Albergo+ beschikt ook over geavanceerde Bluetooth-technologie, waarbij de koppeling met een simpele druk op de knop tot stand gebracht wordt en muziek draadloos te streamen is. Daarnaast is de radio uitgerust met een digitale klok, een slaaptimer, een sluimerfunctie en dubbele wektijden. Om de radio nog gebruiksvriendelijker te maken geeft het display hints, onder meer bij het instellen van de wektijden.

Tivoli-Audio-Albero-plus-2

Wat betreft de audiokwaliteit moet de radio groter klinken dan dat hij is, met name door het gebruik van de 7,6 centimeter langeslagluidspreker uit de Model One. Voor een stereogeluid is de radio uit te breiden met een losse speaker.

Specificaties Tivoli Audio Albergo+

 • DAB/DAB+/FM RDS en bluetooth
 • Geavanceerd bluetooth A2DP-profiel
 • Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS)
 • Bluetooth-versie 2.1+EDR
 • EQ voor bass, treble, loudness, en balance
 • LCD-scherm met RDS-tekstinformatie
 • Bluetooth trackinformatie op display
 • Digitale klok, slaaptimer, sluimerfunctie en dubbel weksysteem
 • Real-time klok die ook bij stroomstoringen doorloopt
 • Afstandsbediening met toegang tot alle functies
 • Sneltoetsen voor wekker en Bluetooth
 • Auxiliary-ingang en stereo-hoofdtelefoonaansluiting
 • Compacte behuizing; makkelijk plaatsbaar
 • Optionele Stereo Speaker
 • Afmetingen: 11,1 x 18,7 x 11 cm (h x b x d)
 • Gewicht: 1,04 kg

Beschikbaarheid en prijs

De Albergo+ is vanaf nu beschikbaar in de kleuren White en Graphite voor een consumentenadviesprijs van 349 euro. De Albergo+ is voor 299 euro ook verkrijgbaar in een AM/FM/bluetooth variant, zonder DAB/DAB+.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.