Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ook Sony voegt Netflix-app toe aan Smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2013, 11:42 CategorieSmart tv's

Sinds gisteren is het voor Nederlanders mogelijk de populaire Netflix videostreamingdienst te gebruiken. De dienst kost 7,99 euro per maand en biedt toegang tot een groot aanbod van films en series. Ook tv-fabrikanten spelen hier op in en brengen Netflix-apps voor Smart tv’s uit.

Nadat eerder onder meer Philips, Samsung en LG al aankondigden dat de Netflix-app voor Smart tv’s te downloaden was heeft vandaag ook Sony de app beschikbaar gesteld voor gebruikers van het Sony Entertainment Network. Middels de app is het mogelijk om het complete aanbod van Netflix op je Smart tv te bekijken, mits je natuurlijk een abonnement op de dienst afsluit.

De Netflix-applicatie is in Nederland beschikbaar voor gebruikers van Sony BRAVIA-televisies, Blu-ray-spelers en home entertainment-systemen uit 2012 en 2013, en voor Sony PlayStation 3-bezitters. De Netflix-app wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk menu. Voor gebruikers van Sony Mobile-producten is er een Android-app die gedownload kan worden uit de Google Play Store.

Ook voor gebruikers van een Samsung of LG Smart tv, Blu-ray speler of home cinema systeem dat in 2012 of 2013 gelanceerd is geldt dat de app binnen het Smart tv platform gedownload kan worden.

 • Delen:

Reacties

 1. peter vb
  12 september, 2013 om 16:21

  Zou zo graag meningen van mensen willen horen. Positieve of negatieve. Na een dag veel bekeken te hebben vind ik het aanbod van films en series al behoorlijk indrukwekkend maar kan zelf niet wennen aan het beeld wat de term HD in mijn optiek niet mag hebben. Vooral homeland vind ik niet te kijken.

 2. CS
  24 september, 2013 om 10:57

  Wanneer komt de update van Viera Connect voor Panasonic Plasma TVs? Op de Panasonic blu-ray speler is Netflix al wel toegevoegd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.