Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert Video Unlimited 4K streamingdienst

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2013, 23:08 CategorieStreamingdiensten

Met het grote aantal 4K Ultra HD tv’s dat deze week weer is aangekondigd is de nood voor content hoog. Sony heeft inmiddels de eerste stap gezet en de eerder aangekondigde Video Unlimited 4K streamingdienst officieel gelanceerd.

De nieuwe dienst van Sony is momenteel alleen beschikbaar voor bezitters van een 4K Ultra HD tv van het bedrijf en deze bezitters moeten daarnaast beschikken over de eerder aangekondigde 4K mediaspeler die de content kan ontvangen. Bezitters van een tv van een andere fabrikant moeten voorlopig geduld hebben. Overigens is de dienst momenteel ook alleen nog te gebruiken in de VS.

Met Video Unlimited 4K kunnen gebruikers native 4K-video’s naar hun tv streamen voor een bedrag van 4 tot 8 dollar. Een aflevering van een serie kost 3,99 dollar, terwijl een volledige film 7,99 dollar kost. Deze serie of film moet dan binnen 24 uur bekeken worden. Je kunt ook een film kopen maar hiervoor moet je dan 29,99 dollar overhebben. deze film wordt vervolgens opgeslagen op de 4K mediaspeler van het bedrijf, welke beschikt over een intern opslaggeheugen van 2TB.

Wanneer de dienst naar Nederland komt is nog niet bekend. Wel zijn de KD-65X9005 4K Ultra HD tv’s van het bedrijf al een tijdje te koop in Nederland en verlaagde Sony onlangs nog de prijzen.

  • Delen:

Reacties

  1. peter
    08 september, 2013 om 11:16

    Netflix en straks sony, nog even en kan mijn dure kabelaar opzeggen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.