Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert 65-inch Bravia KDL-65W855 Full HD lcd tv

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2013, 0:41 CategorieLcd en led tv's

Hoewel de aandacht tijdens IFA 2013 vooral uitging naar oled en 4K tv’s zijn er ook interessante ‘normale’ tv’s gelanceerd. Zo brengt Sony de Bravia KDL-65W855, een 65-inch lcd tv met Full HD paneel, op de markt.

De Sony Bravia KDL-65W855 is een aanvulling op het begin dit jaar gelanceerde lcd tv assortiment. De tv beschikt over een 65-inch lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting en frame dimming, een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een MotionFlow beeldverversingssnelheid van 400Hz, en een Triluminos paneel voor een hoog contrast. De tv maakt gebruik van actieve 3D weergave met actieve 3D brillen.

Daarnaast is de tv voorzien van Sony’s eigen X-Reality Pro-beeldverwerkingschip die moet zorgen voor een vloeiende en scherpe weergave van beelden, en NFC ondersteuning zodat je een smartphone of tablet snel en eenvoudig met de tv kunt koppelen. Natuurlijk is er ook toegang tot het Sony Entertainment Network waar je applicaties kunt downloaden. Met de TV SideView-app kun je meer informatie over tv-programma’s opvragen. Ook met kabels kan apparatuur aangesloten worden, onder meer middels vier HDMI-ingangen en drie USB-poorten met MHL-ondersteuning.

Sony-Bravia-KDL-65W855-2

Sony heeft ook aan een optimale audioweergave gedacht want de tv is voorzien van een drieweg Bass Reflex-luidsprekersysteem met een vermogen van 30 Watt. Mocht dat niet voldoende zijn dan is het goed te horen dat het Japanse bedrijf ook een aantal nieuwe soundbar systemen heeft gelanceerd.

De Sony Bravia KDL-65W855 moet in oktober te koop zijn voor een adviesprijs van 3.499 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.