Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe introduceert nieuwe reeks home cinema producten en tv’s

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2013, 13:12 CategorieBlu-ray

Loewe presenteerde deze week op IFA 2013 in Berlijn zijn nieuwe visie op home entertainment van de volgende generatie: individueel, smart en met een toekomstgerichte designtaal. Het bedrijf breidt zijn gamma uit en biedt een complete reeks home cinema producten.

Loewe Art

De productgroep Loewe Art is compleet vernieuwd. De vier nieuwe full-HD lcd televisies met Edge led backlight beslaan een beeldspectrum van middelgroot, met 32 inch, via 40 en 50 inch, tot groot, met 60 inch. De televisies beschikken over een stereoconcept met tot 2 x 40 watt totaal muziekvermogen. Daarnaast is elke Loewe Art televisie ook een tv en voorzien van Loewe MediaNet voor applicaties en Video on Demand-diensten. Met Loewe MediaText beschikt Loewe Art bovendien over HbbTV, de teletekst van de toekomst, waarmee je onder meer snel en eenvoudig toegang krijgt tot de mediatheken van televisiezenders. Loewe Art is voorzien van het Assist Media bedienmenu voor optimaal gebruiksgemak.

Loewe Connect ID

Naast de nieuwe kleurvarianten framboos en havanna valt de geïndividualiseerde bedieningseenheid van de Connect ID het meest op. Het bedrijf bouwt hier voort op het intuïtief bedienbare Loewe Assist Media menu. Op het beginscherm van de nieuwe Connect ID televisie kunnen nu alle persoonlijke favorieten worden opgeslagen. De nieuwe Connect ID televisies zijn verkrijgbaar in een eenkanaals- en tweekanaalsversie met geïntegreerde hardeschijfrecorder DR+ en in drie verschillende maten: 40, 46 en 55 inch.

Loewe-Connect-ID

Loewe Reference ID Editions

Loewe komt met twee limited editions – in goud en hout – van de met de SmartTV Reference ID. De Reference ID Edition Gold heeft een in 24 karaats goud afgewerkte omlijsting, terwijl de Reference ID Wood zich kenmerkt door een omlijsting en achterwand van notenfineer. Beide varianten worden geleverd met een monochrome led achtergrondverlichting.

Loewe-Reference-ID

Rack System TS

Met het racksysteem TS heeft Loewe nu ook een instapoplossing. Op de nieuwe opsteloplossingen Rack 110.30 TS en Rack 165.30 TS kan elke televisie met tafelvoet zonder naar links, midden of rechts worden verplaatst. Daarnaast bieden beide rackvarianten opbergruimte voor randapparatuur. Alle randapparatuur verdwijnt uit het zicht achter een klep en kan, als de SmartTV is voorzien van een IR-link, ook in verborgen toestand via de Assist tv-afstandsbediening worden bediend.

BluTechVision 3D

Deze voor 3D geschikte Blu-ray-speler kenmerkt zich door een minimalistisch en op de Loewe productwereld afgestemd ontwerp. Dankzij de geïntegreerde Music ID en Video ID toont de BluTechVision 3D extra informatie over de afgespeelde film of muziek. Ook kun je via de geïntegreerde interface naar YouTube overschakelen. Dankzij Digital Link HD moeten installatie en bediening eenvoudig zijn. Met een druk op de afstandsbediening van de Loewe televisie kunnen beide apparaten bijvoorbeeld in- of uitgeschakeld worden. De BluTechVision 3D, nu ook in wit verkrijgbaar, is klaar voor Ultra HD (4K) en kan dus HD-content opschalen naar de 4K-resolutie.

Loewe-BluTechVision-3D

SoundPort ID

Loewe introduceert een compleet nieuwe familie dockingluidsprekers: de Loewe SoundPort ID. Op de nieuwe SoundPort ID en de kleinere varianten, de Loewe SoundPort ID Compact en de Loewe SoundPort ID Mini, kunnen tal van muziekbronnen en mobiele apparaten aangesloten worden. Voor dit doel is de Loewe SoundPort ID familie onder meer uitgerust met de nieuwe Apple Lightning-connector. Voor een optimale overdrachtskwaliteit van muziek via bluetooth maken de docks gebruik van de apt-X-codec. Alle modellen beschikken over een geïntegreerde microfoon voor een handsfree-bellen. Dat alles verpakt in een behuizing van hoogwaardig aluminium.

Speaker 2go

De nieuwe Speaker 2go is een draadloze Bluetooth luidspreker die met nagenoeg elke smartphone, tablet of laptop gekoppeld kan worden. Het compacte en lichte apparaat heeft twee fullrange speakers, een woofer en een speciaal gevouwen basreflexbuis met in totaal 40 watt muziekvermogen. Twee ingebouwde lithium-polymeer-accu’s bieden tot acht uur muziekplezier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.