Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF lanceert draadloze X300A luidsprekers met Airplay

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2013, 18:21 CategorieLuidsprekers

KEF kondigt vandaag een nieuwe set luidsprekers aan die volgens de fabrikant ideaal zijn voor bij de pc of een klein home cinema systeem. Het nieuwe X300A Wireless Speaker System bestaat uit luidsprekers met hetzelfde actieve speaker design als de originele KEF X300A maar met Apple’s AirPlay streaming en DLNA daar aan toegevoegd.

De actieve luidsprekers kunnen gebruikt worden om muziek vanaf alle Apple iOS-apparaten en een Mac of PC met iTunes te streamen. Ook computers, smartphones en tablets die beschikken over DLNA kunnen gebruikt worden om muziek draadloos via de speakers weer te geven. Mocht draadloos echter niet tot de mogelijkheden behoren kun je de 96kHz/24-bit USB-input gebruiken.

KEF-X300A

KEF belooft met de X300A speakers elke kleine home cinema opstelling of desktop-opstelling om te vormen tot een ware audio-installatie met goede audiokwaliteit. Dit wordt gedaan middels de Klasse AB versterkers in elke speaker en de ringkern transformator die voor minimale tuis en interferentie moet zorgen. De speakers beschikken over het bekende Uni-Q design, en zijn uitgerust met een 25mm titanium tweeter en een 75mm midrange-driver.

De speakers komen in een grijs/zwarte en een witte uitvoering, en kunnen gekocht worden voor een prijs van 999 euro per paar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.