JBL introduceert Spark, Voyager en Pebbles speakers

10 september 2013 2 Minuten 0 Reacties
JBL-Spark

De audiofabrikant komt met de Pebbles computerspeakers, de draagbare speaker Spark en de Voyager, de eerste draagbare speaker met subwoofer dockingsysteem ter wereld.

JBL Spark

De draagbare speaker JBL Spark is een combinatie van (volgens de fabrikant) indrukwekkend geluid, een moderne maar aparte vormgeving en vrolijke kleuren. De JBL Spark maakt handig gebruik van de megafoonvorm met twee high-performance JBL drivers en een afgestemde baspoort. Die moeten een helder, duidelijk geluid voort kunnen brengen met rijke lage tonen. De speaker is leverbaar in vijf kleuren en overal geplaatst worden of zelfs aan de muur gehangen worden. Streamen via Bluetooth brengt het geluid van de speler naar de luidspreker. De JBL Spark is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor adviesverkoopprijs van 129 euro.

JBL Voyager

De JBL Voyager is de eerste draagbare speaker ter wereld met een geavanceerd dockingsysteem met subwoofer. Haal de draagbare speaker uit het hoofdsysteem en je hebt een draadloze en draagbare Bluetooth hifi-luidspreker met ingebouwde SoundClear echo en ruisvrije speakerphone functie. De draagbare luidspreker beschikt over afgestemde drivers, een oplaadbare lithium-ionbatterij voor vijf uur luisterplezier, en een speakerphone functie met SoundClear geluid en echo-onderdrukking.

Als de luidspreker in de speakerdock staat, staan de twee drivers en de subwoofer van de Voyager volgens de fabrikant garant voor een indrukwekkende geluidskwaliteit. Het dockingstation laadt de draagbare luidspreker automatisch op, terwijl een AUX-in audio-jackaansluiting en een USB-poort het mogelijk maken om smartphones en tablets op te laden. De Voyager is verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesverkoopprijs van 249 euro

JBL Pebbles

De JBL Pebbles vormen een compact stereo-luidsprekersysteem met USB-aansluiting voor de computer, digitale signaalverwerking en SlipStream Technology. De JBL Pebbles plug-and-play stereoluidsprekers kunnen via USB snel en eenvoudig op een computer worden aangesloten.

De minimalistische, ronde vormen gaan samen met een opgeruimd bureau door het geïntegreerde kabelmanagement met één USB-aansluiting voor de computer. Verder is er een AUX-in aansluiting voor smartphones en MP3-spelers. JBL Pebbles is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor een adviesverkoopprijs van 59 euro.

Reacties (0)