Home cinema systemen om bij weg te dromen #14: Fireball Lounge

28 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week de home cinema's van een bekende honkballer.

Als professioneel honkbalspeler in Amerika kun je je wel een gave home cinema veroorloven. Of twee zelfs, moet CC Sabathia gedacht hebben. Hij belde ontwerper Martin Perri op die direct aan de gang is gegaan met de 2 ruimtes.

De Fireball Lounge

In deze ruimte kan Sabathia zich terugtrekken als hij sport wilt kijken. Overal waar je kijkt komt de luxe op je af. Een volledige bar en een wand vol schermen om geen wedstrijd te missen. Wacht, ik kan het wel proberen uit te leggen, maar dat kan de ontwerper van de ruimte natuurlijk veel beter.

Voor de films

Omdat Sabathia tevreden was met het resultaat kreeg Perri opdracht om nog een home cinema in te richten om lekker films in te kijken. De ruimte is niet bijzonder vergelijken met de systemen die we eerder voorbij zagen komen, maar toch kunnen velen van ons er alleen maar van dromen.

Reacties (0)