Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Epson lanceert EH-TW5200 en EH-TW490 projectoren

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2013, 12:48 CategorieProjectors

Epson kondigt vandaag de nieuwe EH-TW5200 aan, een speciaal voor videogames ontworpen projector met een nieuwe ‘fast mode’ ten behoeve van een minimale vertraging.

De EH-TW5200 is volgens de fabrikant ideaal voor gamers die op zoek zijn naar een groot scherm voor gebruik met hun videogamesconsole en biedt heldere Full HD 2D- en 3D-game-beelden. De ‘fast mode’ moet zorgen voor weergave van supersnelle videogames zonder enige vertraging. De hoge contrastverhouding van 15.000:1 moet donkere, schaduwrijke scènes en game-beelden optimaal weergeven. Bovendien moeten de gelijke White en Colour Light Output van 2.000 lumen en Epson’s 3LCD-technologie ervoor zorgen dat content altijd goed bekeken kan worden zonder in het donker te moeten zitten.

Epson-EH-TW5200-projector

De EH-TW5200 is tevens één van Epson’s eerste gamingprojectoren waarmee gebruikers content, zoals foto’s, video en muziek, direct van hun smartphone of tablet kunnen afspelen door middel van de MHL-poort. De EH-TW5200 is compatibel met de oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave, die afzonderlijk wordt verkocht. Dankzij de RF-connectiviteit (Radio Frequency) kan deze lichtgewicht bril tot op 10 meter van de projector worden gebruikt.

Naast een projector voor de gamers onder ons kondigt Epson de EH-TW490 aan, de volgende generatie in de HD-Ready projectorserie. Deze 720p thuisbioscoopprojector is het enige model in zijn segment dat zowel verticale als horizontale correctie tot maximaal 30 graden biedt. Met behulp van de keystone-correctie kun je het beeld uitlijnen, ongeacht de hoek van de projector. Deze draagbare HD-Ready projector kan vrijwel overal worden opgesteld. Daarnaast beschikt de projector over White en Colour Light Output van 3.000 lumen en Epson’s 3LCD-technologie. De contrastverhouding van het model is 12.000:1.

De Epson EH-TW5200 en EH-TW490 zijn vanaf september beschikbaar voor een prijs van respectievelijk 899 euro en 559 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.