Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste indruk Panasonic TX-L65WT600 4K Ultra HD tv

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2013, 23:42 CategorieLcd en led tv's

Panasonic brengt dit jaar haar eerste 4K Ultra HD tv op de markt in de vorm van de 65-inch TX-L65WT600. Dit model krijgt is de eerste tv met HDMI 2.0 en moet in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs van 6.999 euro.

De Panasonic TX-L65WT600 is in vele opzichten een bijzondere tv. Zo is het model uitgerust met HDMI 2.0 voor ondersteuning van 4K-content met hogere refresh rates, een THX certificaat in 4K-modus en een DisplayPort voor het koppelen van een computer.

In onderstaande video geven we je een korte eerste indruk en een overzicht van de belangrijkste specificaties van de TX-L65WT600, een lcd tv met Edge Lit led achtergrondverlichting. Natuurlijk proberen we dit model op korte termijn aan een review te onderwerpen.

Deze 65-inch 4K Ultra HD tv van Panasonic moet deze maand nog in de winkels liggen voor een prijs van 6.999 euro. Een belangrijk onderdeel ervan is dat Panasonic één van de weinige fabrikanten is die reeds 4K-content aanbiedt via een speciaal 4K-kanaal binnen het Smart tv platform. Het bedrijf geeft aan dit aanbod op korte termijn verder uit te breiden en ook films in de hoge 4K-resolutie te willen gaan aanbieden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.