Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC rondt uitrol grote update Horizon mediabox af

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2013, 15:12 CategorieDigitale tv

Een ruime maand geleden begon UPC met de uitrol van de grote H2-update voor de Horizon mediabox en vandaag maakt de kabelprovider bekend de uitrol te hebben afgerond. Alle klanten met een Horizon mediabox zijn inmiddels voorzien van de update.

In een maand zijn alle mediaboxen voorzien van de laatste H2-firmware die verschillende problemen van het apparaat en de software moet oplossen. Zo moet het systeem sneller worden en worden diverse functies eenvoudiger toegankelijk. Daarnaast levert UPC een nieuwe afstandsbediening aan gebruikers van de Horizon mediabox. Deze afstandsbediening beschikt over een QWERTY toetsenbord, nieuwe knoppen die direct toegang geven tot bepaalde functies en draadloze communicatie via radiofrequenties.

UPC geeft aan dat hiermee de ontwikkeling van de firmware voor de mediabox niet stilstaat. De kabelprovider zegt continue bezig te blijven om het gebruiksgemak te vergroten en problemen te verhelpen. Klanten kunnen dus ook in de toekomst updates verwachten.

Ook de Horizon TV Remote applicatie waarmee gebruikers van een iPad en iPhone hun mediabox kunnen bedienen en live tv kunnen kijken heeft een update gekregen. Wanneer je de mediabox voorzien hebt van de nieuwste firmware verschijnt in de app nu ook de virtuele versie van de nieuwe afstandsbediening. De Horizon TV Remote applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.