Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel Motiv 2 Mk2: 2.1-kanaals luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2013, 15:38 CategorieHome cinema sets

Teufel Audio kondigt vandaag een nieuw luidsprekersysteem aan dat moet dienen als ideale compagnon voor onder meer je tv, je pc of je mobiele apparaten. De Motiv 2 Mk2 is een multimedia speakerset die inzetbaar is voor meerdere doelen.

De Teufel Motiv 2 Mk2 is een 2.1-kanaals luidsprekersysteem dan op nagenoeg alle bronnen in je home cinema systeem en daarbuiten aangesloten kan worden, en is volgens de fabrikant geschikt voor ruimtes tot 30m². Niet alleen moet het systeem met zijn witte design overal perfect passen, ook is het systeem volgens Teufel qua kwaliteit zeer compleet.

Teufel-Motiv-2-Mk2

De set bestaat uit twee satellieten met een breed frequentiebereik en een actieve subwoofer met ingebouwde Class-D-versterker. De satellieten zijn voorzien van een speciale tweeter voor de hoge tonen waardoor akoestische instrumenten en stemmen vol weergegeven en organisch afgespeeld moeten worden.

De satellieten zijn op een statief te plaatsen of kunnen direct aan de muur gemonteerd worden. De actieve subwoofer beschikt over een 250 mm woofer en heeft een 210 Watt versterker aan boord. Verder is de set voorzien van Waveguide, Bi-Amping, en analoge en digitale ingangen.

De Teufel Motiv 2 Mk2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de webshop van Teufel Audio voor de prijs van 399,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.