Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert high-end HT-ST7 soundbar

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2013, 16:51 CategorieLuidsprekers

Sony heeft begin dit jaar al een groot aantal home cinema en soundbar-systemen voor 2013/214 aangekondigd maar voegt nu toch nog een high-end systeem aan het assortiment toe. De Japanse fabrikant heeft deze week de high-end HT-ST7 soundbar gepresenteerd.

De Sony HT-ST7 heeft een prijskaartje van maar liefst 1.299 dollar maar moet volgens Sony zorgen voor de ultieme filmervaring met maar één speaker die je onder je tv plaatst. Het is niet zomaar een soundbar want volgens de Japanse fabrikant kan het model een 7.1-kanaals surround-ervaring simuleren zodat je het gevoel hebt omringt te worden door 7 luidsprekers. In de soundbar zijn negen onafhankelijke speakerdrivers en zeven discrete versterkers te vinden. Daarbij krijg je een draadloze subwoofer die overal in de kamer geplaatst kan worden.

Sony-HT-ST7-soundbar

Het systeem ondersteunt HD audioformaten als Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio, en is ontwikkeld in samenwerking met engineers van Sony Pictures Studios. Verder is de HT-ST7 voorzien van Bluetooth streaming met AAC en AptX ondersteuning en One Touch NFC voor het snel koppelen van mobiele apparaten. Qua aansluitingen is de soundbar uitgerust met drie HDMI ARC poorten, drie digitale audio-aansluitingen en één analoge aansluiting.

De Sony HT-ST7 ligt inmiddels in de Amerikaanse winkels voor een prijs van 1.299 dollar. Of en wanneer de soundbar naar Nederland komt is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.