Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung en LG komen met Netflix-app voor Smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2013, 13:04 CategorieSmart tv's

Nadat vorige maand Philips een Netflix applicatie voor de 2013 Smart tv’s introduceerde is het deze week de beurt aan Samsung. De Netflix-app kan gedownload worden op Samsung Smart tv’s maar kan pas worden gebruikt zodra de dienst gelanceerd is.

Samsung heeft de applicatie reeds gelanceerd en daardoor kan deze al gedownload worden uit de app store van de Koreaanse fabrikant. De app is beschikbaar voor veel middenklasse en high-end modellen uit de vorig jaar gelanceerd ES-serie en de dit jaar gelanceerde F-serie.

Zodra je de app gedownload hebt komt er een inlogscherm tevoorschijn maar verder dan dat kun je nog niet komen. Samsung geeft aan dat de app pas volledig zal werken zodra Netflix officieel in Nederland gelanceerd is. Op 11 september vindt er in Amsterdam een persevenement plaats en de verwachting is dat hier de officiële lanceerdatum bekendgemaakt zal worden.

Naast Samsung heeft ook LG bekendgemaakt de Netflix applicatie op korte termijn beschikbaar te stellen voor Nederlandse bezitters van een LG Smart tv. Het is echter nog niet mogelijk om de applicatie te downloaden. Deze wordt gelanceerd zodra Netflix in Nederland beschikbaar is.

De verwachting is dat ook andere fabrikanten van Smart tv’s en andere apparaten waarop apps geïnstalleerd kunnen worden op korte termijn een Netflix-app beschikbaar stellen.

  • Delen:

Reacties

  1. Michiel
    04 september, 2013 om 14:43

    Sony TV’s inmiddels ook hoor, Netflix is app is beschikbaar en werkt!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.