Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung komt tijdens IFA met 98-inch Ultra HD videowall

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2013, 13:34 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft vandaag al wat informatie vrijgegeven over de producten die tijdens IFA 2013, een beurs die begin volgende week van start gaat, aangekondigd gaan worden. Zo komt de Koreaanse fabrikant met een 98-inch videowall die beschikt over een Ultra HD-resolutie.

De videowall met de hoge 4K-resolutie is ontwikkeld voor commerciële toepassingen en bestaat uit drie verticaal geplaatste displays. Hoewel Samsung nog geen prijs bekendgemaakt heeft geeft het bedrijf wel aan dat dit het ideale display is voor onder meer autoleveranciers en mode- en elektronicawinkels.

Een ander product dat Samsung volgende week zal tonen is een 31.5-inch lcd monitor met een 4K resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Dit model is gericht op de professionele gebruiker die veel met grafische toepassingen werkt en kan volgens de Koreaanse fabrikant 99 procent van de AdobeRGB-kleurruimte weergeven. Ook van dit model is nog niet bekend wat de prijs zal worden.

IFA 2013 is een grote consumentenelektronicabeurs die begin september van start gaat in Berlijn. Homecinema Magazine is hierbij aanwezig en zal verslag doen van nieuwe productlanceringen. Lees alles over wat we verwachten van IFA 2013 op het gebied van home cinema.

Via: Persbericht

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.